Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Има опасност, след тази актуализация на бюджета, която би

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Има опасност, след тази актуализация на бюджета, която би
Коментари Харесай

Румен Гълъбинов: Има опасност след два месеца бюджетът да се доактуализира

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Има заплаха, след тази актуализация на бюджета, която би станала в този момент, примерно след два месеца, бюджетът да се доактуализира и дофинансира, сподели икономистът Румен Гълъбинов в предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв.

Противоречиви са сигналите от Парламента. Едното е доактуализиране, обвързвано с инфлацията, тъй като допусканията за средносрочната годишна инфлация към момента са оттогава, когато е юридически бюджетът и в този момент още за два- три %, а до края на годината може да отидем до 4%.

За дофинансирането, в случай че се одобряват оферти за надцакване за пенсии и обществени помощи, може да се наложи той да се дофинансира, само че ние не знаем дали в този момент есента няма отново да стане едно закъснение в икономическия напредък и тези доходи да поспаднат и да се дофинансират от други източници. " - изясни икономистът. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР